Prima paginaProduse si ServiciiFinantareCarduri de credit → Cardul de credit American Express® Gold

Cardul de credit American Express® Gold

Cum ar fi sa lasati in seama cardului toate aranjamentele dumneavoastra de calatorie?

Bancpost impreuna cu American Express® va propun o noua experienta financiara, pentru ca dumneavostra sa va simti privilegiat şi in siguranţa oriunde călătoriti. Cu cardul de credit American Express® Gold orice calatorie, fie ea de relaxare sau de afaceri, va fi cu siguranta un succes!

 

Ce conditii trebuie sa indepliniti pentru a intra in posesia unui card de credit American Express® Gold?

Trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 23-65 ani si un venit net lunar de minim 3000 LEI.

 

De ce sa alegeti un card American Express® Gold?

Cu cardul de credit American Express® Gold beneficiati de:

 • Reduceri exclusive de pana la 20% la cumparaturi prin programul SELECTS in peste 300 de locatii comerciale din Romania si milioane din intreaga lume. Descoperiti ofertele pe www.americanexpress.ro/selects.
 • Perioada de gratie de pana la 55 de zile
 • 0% comision la plata cu cardul la comercianti.
 • Servicii de calatorie personalizate oferite prin biroul de turism dedicat American Express® - New Concept Travel. Aveti la dispozitie o linie telefonica dedicata serviciilor de turism: 021 231 70 71.
 • Cumparaturi protejate pe o perioada de 90 de zile, in cazul deteriorarii accidentale sau furtului prin programul de asigurare unic, oferit gratuit
 • Avertizare prevenire fraude. Monitorizam toate tranzactiile dumneavostra in functie de istoricul de plata. Daca observam tranzactii suspecte va contactam telefonic pentru confirmarea tranzactiei in cauza.

 

In plus, pentru ca sunteti client Personal Banking beneficiati de oferte premium:

 • Discount de 4% de la dobanda standard;
 • 0 comision anual de administrare card in primul an;
 • 0 comision de emitere card.

 

Si asta nu este tot!

 

De azi, economisesti cu fiecare leu cheltuit!

De azi economisesti bani pentru ca toate cumparaturile cu cardul de credit American Express® Gold iti aduc puncte de loialitate, pe care le transformi in bani! Acumulezi PUNCTE ORIUNDE - Fara limite de categorie de cumparaturi, valoare sau locatie.

 • 1 RON cheltuit = 3 puncte de loialitate
 • Punctele se transforma in bani, direct in contul tau, atunci cand s-a acumulat un numar suficient de puncte, pragul minim fiind 4000 de puncte, cu un simplu telefon la customer service. Punctele acumulate sunt evidentiate in extrasul lunar
 • Primesti pana la 2% inapoi pe card

Programul de loialitate este supus unor termeni si conditii; citeste regulamentul aici.

Cu cardurile de credit American Express® Gold beneficiati de programul RATE FARA DOBANDA. Astfel, puteti alege sa faceti cumparaturi pe care sa le platiti intre 3 si 12 RATE FARA DOBANDA in peste 2000 de locatii comerciale in toata tara! Va invitam sa accesati www.bancpost.ro/ratefaradobanda.

Acum puteti plati simplu datoriile aferente oricarui card de credit de la Bancpost, fara sa va mai deplasati la banca si fara sa va mai incarcati memoria cu termenele scadente ale platilor prin serviciul de debitare automata. Bancpost va plati automat, din contul dumneavoastra Personal Banking, suma pe care alegeti sa o platiti lunar, la datele stabilite. In plus, daca doriti sa platiti mai mult intr-o luna, nu este nicio problema. Puteti plati diferenta atat in numerar, la orice unitate Bancpost, in baza extrasului de cont sau prin prezentarea cardului, cat si prin transfer bancar sau prin internet banking.

Pentru activarea serviciului de Debitare automata, completati formularul de aplicare.

Daca aveti deja un card de credit American Express® Gold, beneficiati impreuna cu prietenii dumneavoastra de programul RECOMANDA SI CASTIGA! Pentru fiecare card de credit activat de un prieten recomandat, castigati 60 de lei, iar prietenul dumneavoastra beneficiaza de conditii preferentiale de emitere si administrare.

 

Limita retragere zilnica

In scopul prevenirii fraudelor efectuate prin cardurile de credit, va informam ca, incepand cu data de 5 mai 2009, Bancpost a decis sa implementeze pentru cardul American Express® Gold o limita zilnica de retrageri de numerar de 1500 de lei/zi, insa puteti utiliza cardul la cumparaturi in limita maxima disponibila si astfel sa beneficiezi de avantaje multiple.

 

Infoline American Express

Pentru a afla mai multe informatii, va invitam sa sunati la Infoline American Express la 0800 800 228 (apelabil doar din reteaua Telekom Romania), 021.308.43.06 sau  0372.181.306.

 

LINIE URGENTA CARDURI (24 de ore din 24)

Autorizari American Express si blocari carduri in caz de pierdere/furt:

Tel: 021 308 45 55; Fax: 021 326 07 48

 

Documente necesare:

Pentru cetateni romani, rezidenti

 • act de identitate

 • cerere emitere card (descarca)

 • adeverinta de venit (descarca)

 • fisa fiscala pentru anul anterior

 • factura de utilitati sau Contractul de inchiriere, dupa caz, daca adresa din BI/CI difera de cea curenta

 • formular debitare automata (descarca)

Pentru cetateni straini, rezidenti in Romania (in plus fata de cele de mai sus)

 • copie pasaport

 • copie permis de sedere valabil (temporar sau definitiv)

 • copie permis de munca valabil

 

Nota

 • in cazul in care doriti sa aduceti un codebitor, acesta, la randul sau, va trebui sa furnizeze aceeasi documentatie de credit inclusiv Fisa fidejusor / codebitor

 • in functie de situatia concreta, Bancpost isi rezerva dreptul de a solicita si alte documente

 

Informatii utile:

Ai banca unde ai nevoie de ea!

Contul Personal Banking

Contul Personal Banking este un cont prin care beneficiati de multiple avantaje, printre care flexibilitatea de tranzactionare a unui cont curent, functionalitatea de economisire a unui cont de economii, privilegiile unui card de debit VISA PREMIUM (GOLD) si accesul la servicii medicale de calitate in conditii preferentiale.

Atu-urile membrilor Personal Banking

 1. Dobanzi foarte avantajoase pentru acest tip de cont (pe transe, in functie de suma din cont)
 2. Discounturi si alte beneficii pentru diverse servicii medicale
 3. Card de debit VISA PREMIUM (GOLD) atasat contului
 4. Direct Debit, Standing Order, Sweep in/out
 5. Internet Banking - Fastbanking
 6. Mobile Banking - FastMobile